Esimene värvimine siis tehtud. Värviks tugeva sädelusega kuldne. Sädelusega värv on üldse huvitav värv - väga ei oska seda veel lasta nii, et ta laiguline ei jääks. Seekord siis mõtlesin, et võtan rahulikult ning annan oma parima, et ilus jääks :
Kõigepealt siis esimene kiht selga, et tunnetaks ära kuidas see püssist üldse välja tuleb
Edasi siis klassikaline - udupeene kihi kaupa vaikselt peale niikaua kui ühtlane jääb. Vahepeal soojendasin keret natuke fööniga ka üles, et värv vähe pehmemalt peale jääks Tulemus sai päris ok
Lasen nüüd rahulikult sellel kuivada enne kui uuesti kambrisse läheb Kokku käib kere värvikambris 6 korda
1/24 Mclaren 570S
-
- Elukoht: Tartu
Re: 1/24 Mclaren 570S
Ja siis lõplik värv ka seljas Ei ütleks, et on lihtne värv mida värvida
-
Väheke teipimist
Siis värvimist
Ja tulemuseks veits jälle mudelit edasi teinud
Siis värvimist
Ja tulemuseks veits jälle mudelit edasi teinud
- heigo
- Elukoht: soome
Laigulisuse pärast ei tasu stressi võtta.
Paljud elukutselised automaalridki ei suuda värvida kuldset/hõbedat ilma et pinna "pilve" ehk laiguliseks ei laseks.
KA mina. Ma olen suutnud aastaid vältida ja saatnud kliendid nendejuurde kes seda värvida oskavad.
"Pilve" annab parandada udutamisega.
Pilve vältimiseks on vaja taas väga TÄPSET ja tasast pinda.
Seejuures on väga tähtis, et surved oleks paigas, värvi viskoossus oleks paigas, temp.
Paljud elukutselised automaalridki ei suuda värvida kuldset/hõbedat ilma et pinna "pilve" ehk laiguliseks ei laseks.
KA mina. Ma olen suutnud aastaid vältida ja saatnud kliendid nendejuurde kes seda värvida oskavad.
Seejuures on väga tähtis, et surved oleks paigas, värvi viskoossus oleks paigas, temp.
-
Just täpselt olen tähele pannud, et värv peab ideaalselt lahustatud olema ning temperatuur täpselt paigas, et see ühtlane jääks Olen enda jaoks avastanud, et kui kere tavapärasest veits soojem hoida ja värv nõks vedelam ning väga õhukeste kihtidena lasta siis jääb tulemus ka kõige ühtlasem. Lihtne see kindlasti ei oleheigo kirjutas: 25. 01. 2025 15:44 Laigulisuse pärast ei tasu stressi võtta.
-
Ja lakk ka peal nüüd
Ütleks kokkuvõttes, et oli seda vaeva väärt
Ütleks kokkuvõttes, et oli seda vaeva väärt