Monogram 1:24 '69 Dodge Super bee 440
-
- Elukoht: Tartu
Monogram 1:24 '69 Dodge Super bee 440
Tere!
Olen minagi oma muskelautodega tagasi ning annan oma panuse selle vähelevinud hobi elus hoidmisele Viimasest mudeli ehitusest on oma 8 aastat vast küll tänaseks möödas juba. Elu on nüüdseks rahulikum, laps ka juba suuremaks saanud ning aega on ka rohkem. Tundsin, et aeg vana hobi uuesti ette võtta.
Esimeseks mudeliks siis Dodge Super Bee Revell/Monogram toodangust.
Töövahendid on aastatega ka tunduvalt paremaks muutunud. Tavalised sprei värvid on jäänud mul ajalukku ja kohe-kohe peaks postkasti kukkuma ka minu täiesti esimene airbrush. Sai valitud siis palju kiidetud Iwata eclipse hp-cs.
Värvideks kasutan tamiya ja gravity värve.
Eks näis kuidas läheb. Seniks uute postitusteni
Olen minagi oma muskelautodega tagasi ning annan oma panuse selle vähelevinud hobi elus hoidmisele Viimasest mudeli ehitusest on oma 8 aastat vast küll tänaseks möödas juba. Elu on nüüdseks rahulikum, laps ka juba suuremaks saanud ning aega on ka rohkem. Tundsin, et aeg vana hobi uuesti ette võtta.
Esimeseks mudeliks siis Dodge Super Bee Revell/Monogram toodangust.
Töövahendid on aastatega ka tunduvalt paremaks muutunud. Tavalised sprei värvid on jäänud mul ajalukku ja kohe-kohe peaks postkasti kukkuma ka minu täiesti esimene airbrush. Sai valitud siis palju kiidetud Iwata eclipse hp-cs.
Värvideks kasutan tamiya ja gravity värve.
Eks näis kuidas läheb. Seniks uute postitusteni
-
Re: Monogram 1:24 '69 Dodge Super bee 440
Mootor värvitud:
Tagasilda ka natuke värvitud:
Ja puidust rool
Tagasilda ka natuke värvitud:
Ja puidust rool
-
Krunt:
Värv:
-
-
-
-
- Elukoht: Põltsamaa
Väga kena tulemus tulemas ja küsiks, mis värvide kasutamisega sai roolile sellise ilusa puidu imitatsiooni. Omal ka käsiloleva ehitusega sellist tulemust vaja saavutada.
-
Roolile läks kõigepealt Tamiya XF92 helepruun, siis musta värviga ja poolkuiva pintsliga jutid-täpid peale ning seejärel Tamiya x26 läbipaistva oranžiga veel üle
Teist korda tehes kasutaks vast veits tumedamat tooni pruuni - hetkel jäi minu silmale veits liiga kollane, aga samas näeb okei välja.
Teist korda tehes kasutaks vast veits tumedamat tooni pruuni - hetkel jäi minu silmale veits liiga kollane, aga samas näeb okei välja.
-
- Elukoht: Põltsamaa
Tänud vastamast ja pildilt tundub küll väga tõetruuna välja
-
Sai kapotti vähe (palju) poleeritud No ei oska musta värviga veel hästi ümber käia
Kerele ka veel kerge poleerimine
Mõtlesin enne pikalt, et kuidas aknaraame teha. Lõpuks siis katsetasin täiesti esimest korda kolme osalist kroomvärvi
Alguses kere teibitud:
Siis läikiv must krunt:
siis udukergelt kroomvärv ja peale veebaasil akrüüllakk. Tagantjärgi tarkusena oleks võinud laki ära jätta. Tegi kroomi ikka veits tumedaks ja tuhmiks:
Aga noh, pole hullu. Teisel mudelil olen targem.
Kerele ka veel kerge poleerimine
Mõtlesin enne pikalt, et kuidas aknaraame teha. Lõpuks siis katsetasin täiesti esimest korda kolme osalist kroomvärvi
Alguses kere teibitud:
Siis läikiv must krunt:
siis udukergelt kroomvärv ja peale veebaasil akrüüllakk. Tagantjärgi tarkusena oleks võinud laki ära jätta. Tegi kroomi ikka veits tumedaks ja tuhmiks:
Aga noh, pole hullu. Teisel mudelil olen targem.
- silverykssilm
Ma ei saa aru mis sellel kapotil häda on ? Poleerisid liiga palju , milles see avaldub ?
FORD - Found On Road Ded ....mina isiklikult seda arvamust ei jaga..
-
Ei, ega tal midagi häda otseselt ei olegi Lihtsalt must värv näitab iga täpi ja kriimu välja. Üritasin värvimise-lakkimise ajal küll kõik piinlikult puhtana hoida, aga ikka sattus mõni tolmutäpike peale. Kulutasin julgelt oma 2-3 tundi selle lihvimisele-poleerimisele, et ta silmale ilus jääks
-
Nipet-näpet veel vaja korrastada ning veits puhtamaks nühkida, aga üldiselt on valmis
Veits viisin rattaid ka koopasse. Revelli mudelitel üldiselt punnitavad rattad kuidagi häirivalt palju välja. Igatahes oli väga lahe nokitsemine. Nüüd järgmise mudeli aeg
Veits viisin rattaid ka koopasse. Revelli mudelitel üldiselt punnitavad rattad kuidagi häirivalt palju välja. Igatahes oli väga lahe nokitsemine. Nüüd järgmise mudeli aeg
- Ivar S.
- Elukoht: Lääne-Virumaa
- silverykssilm
Esiteks - must on värvimise juures üks kõige enam peavalu tekitav värvitoon , eriti veel siis kui tegemist on läikiva pinnaga . Olen töötanud mitmeid aastaid viimistluses, usu mind , tean mida räägin. Mida matim pind , seda lihtsam värvida ( pinnale jääv sodi ei paista lihtsalt välja ) . Alati kui oli teada , et tuleb kohe kohe hakata musta kõrgläiget värvima, hakkas minu kehas iga järgi jäänud närvirakk endast tunda andma ja pea hakkas juba varakult valutama .simo5555 kirjutas: ↑8. 01. 2024 17:06 Ei, ega tal midagi häda otseselt ei olegi Lihtsalt must värv näitab iga täpi ja kriimu välja. Üritasin värvimise-lakkimise ajal küll kõik piinlikult puhtana hoida, aga ikka sattus mõni tolmutäpike peale. Kulutasin julgelt oma 2-3 tundi selle lihvimisele-poleerimisele, et ta silmale ilus jääks
Teiseks - Ühinen Ivari arvamusega , ilus töö , jätka samas vaimus.
FORD - Found On Road Ded ....mina isiklikult seda arvamust ei jaga..