Škoda Favorit, 1/43, Racing43

autod, bussid, veokid
Vasta
Simmtann

Škoda Favorit, 1/43, Racing43

Postitus Postitas Simmtann »

Kuivõrd kõik minu projektid kipuvad olema pika sabaga, on ka nende mudelite lugu paari aasta pikkune juba.
Mul üks hea sõber korjab ralli service busse ja kui IXO lasi 90ndate alguse Škoda värvingus bussi välja, tekkis akuutne puudus komplekti sobivast Škodast. Suures plaanis oli tol hetkel ainus võimalik valik kas tänava autost ise ümber ehitada, või võtta Racing43 Epost kit. Otsustasime viimase kasuks. Racing43 toodang on pigem hea kvaliteediga, kuid seda vaid sarnaste toodetega võrreldes. Tänapäevase Tamigawa vastu pole neis karpides midagi. Kere on resin ning muud pulikad valge metall. Kui juba ehitamiseks läks, võtsin kohe 2 komplekti, et teen siis endale ka ikka ühe. Mudelid ei tule päris identsed, sest sõbra omale said dekaalid ebays eraldi hangitud ja minu mudeli võtsin juba koos kleepsudega variandi. Täpselt enam ei mäletagi, mis sellised valikud tingis.
Mulle endale meeldib minu mudeli dekaal rohkem. Ta on õhem ja parema prindiga. Miinuseks on vast veidi liialt erk roheline. Sübra mudeli omad on suhteliselt kehva prindiga, paksud ja jonnakad ja prototüübiga võrreldes jällegi grammi liialt tumedad minu meelest.

Siin on kered juba üle lihvitud ning paneelivahed sügavamaks veetud.
Pilt

Ja tänane seis. Kered on värvitud, kleepsutatud ja lakitud.
PiltPilt

Lihtsam osa sai seega selja taha, edasi ootab hunnik kahtlase kvaliteediga "White metalit."

Mõne järgmise homseni,
Tanel
Vasta