Revell 1/25 '69 Chevrolet Camaro z28 RS
-
- Elukoht: Tartu
Revell 1/25 '69 Chevrolet Camaro z28 RS
Nonii Järgmine kultuslik Ameerika muskel - Camaro z28.
Tuleb lihtne ehitus - midagi hullu ei tee Värvi üle veel otsustanud ei ole. Küll, aga pole ühtegi sinist autot veel ehitanud - äkki on nüüd õige aeg....? Eks näis
Tuleb lihtne ehitus - midagi hullu ei tee Värvi üle veel otsustanud ei ole. Küll, aga pole ühtegi sinist autot veel ehitanud - äkki on nüüd õige aeg....? Eks näis
-
- Elukoht: Alu, Raplamaa
Re: Revell 1/25 '69 Chevrolet Camaro z28 RS
Noniii tõesti, sul see tehas ikka toodab Tee sinine sest mul on roheline
Triibud värvitud.Ära ehita sahtlisse.
-
Ise ei tunne, et nüüd päris tehas püsti oleks. Nokitsen lihtsalt vahest õhtuti ja nädalavahetusel õlle ja arvuti kõrvale.
Igatahes, veits värvisin suvalisi detaile Mäletasin, et mul on semi-gloss musta rohkem kui mul seda tegelikult oli. Ehk pooled jupid jäid ikka värvimata
Nägin kunagi ka youtube-ist ühte videot titaanium väljalaske värvimises ning tahtsin järgi proovida
Esmalt siis väljalaske hõbedaseks
Ja siis sinise ja oranžiga tunde järgi lastud Päris nii hästi välja ei kukkunud kui ette kujutasin, aga üldiselt ei ole ka midagi hullu.
Camaro pole küll teabmis võimas hüperauto, aga mis siis Minu camarol on nüüd siis titaaniumi laadne väljalaske süsteem
Igatahes, veits värvisin suvalisi detaile Mäletasin, et mul on semi-gloss musta rohkem kui mul seda tegelikult oli. Ehk pooled jupid jäid ikka värvimata
Nägin kunagi ka youtube-ist ühte videot titaanium väljalaske värvimises ning tahtsin järgi proovida
Esmalt siis väljalaske hõbedaseks
Ja siis sinise ja oranžiga tunde järgi lastud Päris nii hästi välja ei kukkunud kui ette kujutasin, aga üldiselt ei ole ka midagi hullu.
Camaro pole küll teabmis võimas hüperauto, aga mis siis Minu camarol on nüüd siis titaaniumi laadne väljalaske süsteem
-
Tegin natuke värvimist päikseloojangu saatel Paraku kadus lõpuks valgus ning tulid sääsed ja pidin pooleli jätma.
Aga, kere sai kõigepealt lihvi:
Seejärel hall surfacer
Ning seejärel must surfacer
Põhivärvini täna ei jõudnud
Aga, kere sai kõigepealt lihvi:
Seejärel hall surfacer
Ning seejärel must surfacer
Põhivärvini täna ei jõudnud
-
- Elukoht: Harjumaa
Värvid õues? Putukad ja tolm ei tule kiusama?
-
Kui vähegi võimalik siis jah. Õues värvin üldiselt ainult siis kui täiesti tuulevaikne ilm on. Tuulega ei hakka jändama. Siiani õnneks ei ole tolm ega putukad eriti külge roninud. Värvin suht kõrgelt üle terrassi ääre ka ehk väga tolmu üles ei keeruta.
-
Värvimine päikseloojangul vol. 2
Mis eile pooleli see täna edasi Lihvisin kere ikka korra veel üle - kohati jäi värv ebaühtlane. Ei teagi mis oli - kas asi oli hämaras musta värviga jändamine või midagi muud.
Edasi jälle paar kihti surfacer black-i
Ja edasi siis juba värv Seekord siis tumesinine
Algne plaan oli must sisu ja valged triibud, aga nüüd kuidagi kakub soov mustade triipude poole
Mis eile pooleli see täna edasi Lihvisin kere ikka korra veel üle - kohati jäi värv ebaühtlane. Ei teagi mis oli - kas asi oli hämaras musta värviga jändamine või midagi muud.
Edasi jälle paar kihti surfacer black-i
Ja edasi siis juba värv Seekord siis tumesinine
Algne plaan oli must sisu ja valged triibud, aga nüüd kuidagi kakub soov mustade triipude poole
-
Sai vahepeal üks teine mudel kokku pandud Ei julgenud teemat teha - polnud kindel kas suudan selle üldse kokku panna, aga siin ta on:
Nüüd saan rahuliku peaga Camarot ehitada
Nüüd saan rahuliku peaga Camarot ehitada
-
288 on küll vahva torge. Mis seal sellist oli, mis hirmutas?
-
Päris õudne oli Detailid kannatasid väga vähe painutamist ning olid üliväiksed. Andis parajalt nokitseda.
Igatahes, sai Camarot ka veits edasi tehtud. Kuna Alclad-i kroomiga olen varasemalt korduvalt ämbrisse astunud siis proovisin seekord aknaääred tavalise Tamiya kroom värviga teha Lõpptulemus jäi oma silmale päris halb - teinekord seda ei tee
- Ivar S.
- Elukoht: Lääne-Virumaa
-
Mul selline on:
Kõige suurem häda on, et ta ei tundu väga tugev värv olevat natuke puutudes on tuhm ja hall
Kõige suurem häda on, et ta ei tundu väga tugev värv olevat natuke puutudes on tuhm ja hall
- Ivar S.
Ma pole katsetamiseni jõudnud, kas seda üle lakkida ei kannata?
-
- Elukoht: Harjumaa
Alclad pidi juttude järgi parim olema. Mis probleemid sul sellega esinenud? Ise kasutanud ei ole.
Tamiya kroom ei ole jah kroom. See on pigem helvestega hall lihtsalt.
Revelli kroom on üsna okei, aga hind on hullumaja. Prooviks ostsin omale MRP (Mister Paint) kroomi, aga pole veel katsetanud.
Tamiya kroom ei ole jah kroom. See on pigem helvestega hall lihtsalt.
Revelli kroom on üsna okei, aga hind on hullumaja. Prooviks ostsin omale MRP (Mister Paint) kroomi, aga pole veel katsetanud.
Viimati muutis RUF, 3. 10. 2024 10:35, muudetud 1 kord kokku.
- Ivar S.
Ma olen greenstuffi kroomi ühe korra proovinud, tulemus jäi päris hea. Ma küll ei ole katsetanud selle ülelakkimist et pinda katsumiskindlaks muuta.