1/24 Mclaren 570S

autod, bussid, veokid
simo5555
Elukoht: Tartu

Re: 1/24 Mclaren 570S

Postitus Postitas simo5555 »

:D Esimene värvimine siis tehtud. Värviks tugeva sädelusega kuldne. Sädelusega värv on üldse huvitav värv - väga ei oska seda veel lasta nii, et ta laiguline ei jääks. Seekord siis mõtlesin, et võtan rahulikult ning annan oma parima, et ilus jääks :D :

Kõigepealt siis esimene kiht selga, et tunnetaks ära kuidas see püssist üldse välja tuleb
Pilt
Pilt

Edasi siis klassikaline - udupeene kihi kaupa vaikselt peale niikaua kui ühtlane jääb. Vahepeal soojendasin keret natuke fööniga ka üles, et värv vähe pehmemalt peale jääks :D Tulemus sai päris ok
Pilt
Pilt
Pilt

Lasen nüüd rahulikult sellel kuivada enne kui uuesti kambrisse läheb :D Kokku käib kere värvikambris 6 korda
simo5555

Ja siis lõplik värv ka seljas :D Ei ütleks, et on lihtne värv mida värvida
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
simo5555

Väheke teipimist :D
Pilt

Siis värvimist
Pilt

Ja tulemuseks veits jälle mudelit edasi teinud :D
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
heigo
Elukoht: soome

Postitus Postitas heigo »

Laigulisuse pärast ei tasu stressi võtta.
Paljud elukutselised automaalridki ei suuda värvida kuldset/hõbedat ilma et pinna "pilve" ehk laiguliseks ei laseks.
KA mina. Ma olen suutnud aastaid vältida ja saatnud kliendid nendejuurde kes seda värvida oskavad.

"Pilve" annab parandada udutamisega.

Pilve vältimiseks on vaja taas väga TÄPSET ja tasast pinda.
Seejuures on väga tähtis, et surved oleks paigas, värvi viskoossus oleks paigas, temp.
simo5555

heigo kirjutas: 25. 01. 2025 15:44 Laigulisuse pärast ei tasu stressi võtta.
Paljud elukutselised automaalridki ei suuda värvida kuldset/hõbedat ilma et pinna "pilve" ehk laiguliseks ei laseks.
KA mina. Ma olen suutnud aastaid vältida ja saatnud kliendid nendejuurde kes seda värvida oskavad.

"Pilve" annab parandada udutamisega.

Pilve vältimiseks on vaja taas väga TÄPSET ja tasast pinda.
Seejuures on väga tähtis, et surved oleks paigas, värvi viskoossus oleks paigas, temp.
Just täpselt olen tähele pannud, et värv peab ideaalselt lahustatud olema ning temperatuur täpselt paigas, et see ühtlane jääks :D Olen enda jaoks avastanud, et kui kere tavapärasest veits soojem hoida ja värv nõks vedelam ning väga õhukeste kihtidena lasta siis jääb tulemus ka kõige ühtlasem. Lihtne see kindlasti ei ole
simo5555

Ja lakk ka peal nüüd :D

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Ütleks kokkuvõttes, et oli seda vaeva väärt :D
Vasta