Tamiya Subaru Impreza WRX STI 1/24

autod, bussid, veokid
Vasta
Tamm88
Elukoht: Otepää

Tamiya Subaru Impreza WRX STI 1/24

Postitus Postitas Tamm88 »

Leidsin ka lõpuks selle foorumi nurga üles. Peale ~ 7a pausi sai üks mudel valmis tehtud. Kunagi sai terve hunnik mudeleid valmis ostetud ja ehk saab nüüd mõne veel valmis ehitatud.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Veljed 18" TE37

Pilt

Pilt

Pilt
Tamm88

Re: Tamiya Subaru Impreza WRX STI 1/24

Värviks klassikaline subaru sinine ja 2K auto lakk. Krunt motip ja kõik airbrushiga peale kantud

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Tamm88

Kollased pidurid

Pilt

Pilt

Pilt

Põhjaalune ja sisu tuli lihtsamast lihtsam

Pilt

Pilt

Pilt
Tamm88

Õnneks oli komplektis kaasas rally versiooni kõrge tiib ja esituled. Aknaääred tamiya semigloss pintsliga

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Simmtann

Postitus Postitas Simmtann »

Tere tulemast tagasi elavate kirja.

Väga mõnus lihtne ja kiire sutsakas tundub olema. Paneelivahedele kerge pesu aitaks kindlasti veelgi kaasa. Kui kapi otsast või alt varem varutud komplektid otsa peaksid saama, siis ma võin lahkesi näpuga näidata, kus varusid täiendada saab :)
K96
Elukoht: Kalamaja

Postitus Postitas K96 »

Tõesti hea näha, et kõik eelmise foorumi spetsid pole päris ära kadunud. Mäletan, et su tase oli juba siis vägagi hea.

Subaru näeb väga hea välja, eriti kiidan värvitööd. Paneelivahesid Tanel juba mainis, omalt poolt soovitaksin velgede sügavamad osad nt. musta Tamiya Panel Lineriga kergelt üle tupsutada - kuldne värv on küll vägagi kena, aga kontraste ja sügavusi saaks sel moel ehk tiba juurde. Olen ise seda meetodit kasutanud ja sellega rahule jäänud.

Igastahes - külma närvi ja jääge meiega! Loodetavasti järgneb Subarule veel midagi vahvat.
Manused
IMG_20240815_141409.jpg
simo5555
Elukoht: Tartu

Postitus Postitas simo5555 »

Lahe näha, et foorum areneb :D Auto väga ilus. Olen pikalt mõelnud ka 2K lakki katsetada, aga siiani pole veel julgenud. Kuidas sa selle airbrushi jaoks sobivaks teed? Millega pärast airbrushi pesed?
Tamm88

Tänud teile ! Eks nüüd saab vaikselt ehitus kvaliteeti paremaks
simo5555 kirjutas: 16. 08. 2024 20:08 Lahe näha, et foorum areneb :D Auto väga ilus. Olen pikalt mõelnud ka 2K lakki katsetada, aga siiani pole veel julgenud. Kuidas sa selle airbrushi jaoks sobivaks teed? Millega pärast airbrushi pesed?
Soovitan julgelt kasutada 2K lakki,tulemus jääb vähese vaevaga väga hea. Laki segan kaalu järgi valmis ja tunde järgi lahustit juurde. Olen kasutanud tavalist nitrolahustit,aga mõistlik oleks värvipoest õiget lakile mõeldud lahustit võtta. Airbrushi pesuks nitrolahusti
RUF
Elukoht: Harjumaa

Postitus Postitas RUF »

Väga ilus Subaru! Kas autovärvid.ee segatud värv liiga paks ei olnud? Esimesed mudelid värvisin nende käest ostetud spray kannudega ning kannudesse panid nad küll minu arvates liiga paksu värvi.
Tamm88

RUF kirjutas: 23. 08. 2024 13:21 Väga ilus Subaru! Kas autovärvid.ee segatud värv liiga paks ei olnud? Esimesed mudelid värvisin nende käest ostetud spray kannudega ning kannudesse panid nad küll minu arvates liiga paksu värvi.
Tänud ! Airbrushiga kasutamiseks on küll liiga paks, peab lahustit juurde panema tunde järgi
Vasta