Prantsusmaal on ilmumas ajakirja seeria Atlas Editionilt (deAgostini baasil) sõjatehnika mudelite seeria. Enamik mudeleid on juba Schuco või mõne muu tootja nime all ilmunud, aga meile huvipakkuv on väljakuulutatud Zis-6 BM-13 ehk Katjusha. Viidatud lingil olevas nimekirjas kasutatakse millegipärast Miniclassicu mudeli pilti. Üldiselt võib eeldada, et nende mudelite hind tuleb suhteliselt soodne.
http://genieminiature.com/Atlas.Vehicul ... lindes.htm
Atlas Edition. Sõjamudelite ja veokate ajakirja seeriad
- marko
- Elukoht: Tallinn
- newvadik
Re: Atlas Edition. Sõjamudelite ja veokate ajakirja seeriad
Saksa ajakirjaseerias läks KrAZ-256 müüki . Kabiin ja kast on veel enam-vähem , kuid tänu rattadele mudel näeb nagu "bigfoot" välja .Lisaks ka see kallur millegipärast 6 X 6
-
- Elukoht: Pärnukant
ma ei tea, mulle just tundub, et valmistajad on suht hotrodi teinud kraz-ist. kabiin ja kast on "alla lastud" nagu korralikule rodile kohane:))
- newvadik
Normaalsed rattad (velg+rehv) hakkavad maksma ca 13-14 Eur / kompl , aga see eriti ei aita ja mudel näeb välja liiga kõrge - tuleb ka teljed natuke ülesse ümber panna .jim6 kirjutas:hinnad polegi nii jubedad.aint need rattad jah kuidagi suured
-
- Elukoht: rakvere
aga kas need normaalsed rattad on samasuguse profiiliga? või on laiad.muidu olen näind 6x6 kalluril selliseid laiasid rattaid
- newvadik
Ikka kitsamad 6 X 4 omad .jim6 kirjutas:aga kas need normaalsed rattad on samasuguse profiiliga? või on laiad.muidu olen näind 6x6 kalluril selliseid laiasid rattaid