Kas seda suurt pobedat on võimalik tellida? Mis aja tagant ajakirjad ilmuma hakkavad ja mis ühe hind on. See on päris huvitav mudel, mida täitsa tahaks saada. Ahjaa, palju ajakirju kokku tuleb?
Kas seda suurt pobedat on võimalik tellida? Mis aja tagant ajakirjad ilmuma hakkavad ja mis ühe hind on. See on päris huvitav mudel, mida täitsa tahaks saada. Ahjaa, palju ajakirju kokku tuleb?
Tanel
Seeria läheb müüki tavahinnaga ma arvan - esimene mudel (krt . osade komplekt antud juhul ) läheb müüki natuke odavama hinnaga , kõik järgmised aga tavahinnaga (meie jaoks see tähendab, et 13 Euri ringis ) . Ei ole hetkel teada , kui palju ajakirju tuleb kokku , aga alla 50 küll ei tule .
Kuna esimene katseseeriast ajakiri on juba Venemaal müügis , siis hakkan ka mina varsti pakkuma .
------------------------
Rcforumis on ilmunud juba infot järgnevate mudelite värvi kohta. Info pärineb ajakirja nõustajalt Maksimilt.
57. Москвич-427 - sinine - .....
58. ЗИЛ-4104 - must - .....
60. ВАЗ-2105 "Жигули" - punane - 24.05.2011
61. ЗИЛ-117 - must - 7.06.2011
62. ИЖ-2126 "Орбита" - hele salatiroheline - 21.06.2011
63. ЗАЗ-1102 "Таврия" - hele beez - 5.07.2011
64. "Москвич-401" - hall - 19.07.2011
59. peaks tulema ГАЗ-69А - hakki - 10.05.2011 - See info on ritmonexxist
Rcforumis oli ajakirja viimase kaane pilt, seal nägi küll jube välja. Esitalad liiga jämedad ja ja tagumine tiib ka kuidagi vale nurga all, kuid sellel pildil täitsa ok. Need ajakirja viimase kaane pildid on enamuses üldse jubedada, aga mudel ise ok.
Dogger kirjutas:Rcforumis oli ajakirja viimase kaane pilt, seal nägi küll jube välja. Esitalad liiga jämedad ja ja tagumine tiib ka kuidagi vale nurga all, kuid sellel pildil täitsa ok. Need ajakirja viimase kaane pildid on enamuses üldse jubedada, aga mudel ise ok.
Olen mitu inimestelt sama sõnu kuulnud ja see on tõde - taga kaanel olevad mudelid on tavaliselt õudsad